Atsiliepimai ir įspūdžiai

Laiškų kalba netaisyta.

Work and Travel Greece

Laba diena,

Atsiprašau, kad ankščiau neparašiau, vis neprisiruošiau. Taigi mano vasara Graikijoje prabėgo labai greitai. Dirbau meno galerijoje ir įgijau tikrai įdomios ir naudingos patirties. Na dirbti, teko išties nemažai po 10 val. per dieną, be jokių išeiginių, bet, kadangi mano darbas nebuvo sunkus, tai "nenusivariau"..:)))

Santorini sala išties labai graži. Kiekvieną dieną susipažindavau su žmonėm iš įvairiausių pasaulio šalių, tarp jų buvo ir Tyra Banks, Abu Dabio princesė ir dar daug visokiausių įdomių žmonių..:))

Šeimininkai buvo jauni ir labai geri žmonės, net man grįžus susirašome emailais. Su manim taip pat dirbo, tiksliau , kitoje tu pačių savininkų parduotuvėje, dar 2 lietuvaitės, viena po dviejų mėnesių išvažiavo, o kita pasiliko dirbti iki sezono galo.

Na apibendrinant galiu pasakyti, kad ši darbo vieta, yra gera tam, kas nori užsidirbti pinigų, nes jei važiuojama smagiai praleisti vasaros Graikijoje, tai nelabai ten patiktų, nes jūra toli, tai teko per visą vasarą, tik 2 kartus prie jos pabūti, barų ir klubų, tam kaimelyje irgi nebuvo, jei nori turi 11 km važiuoti į kitą miestą važiuoti, tai irgi 2 kartus gal buvau..:))

Taigi noriu padėkoti jūsų agentūrai už pagalbą, kad suradot man šį darbą, tikrai likau viskuo patenkinta ir pinigų pavyko parsivežti nemažai.

Pagarbiai,


Edita