Darbas fabrikuose ir aptarnavimo srityje Didžiojoje Britanijoje, Graikijoje, Ispanijoje, Islandijoje ir JAV

"Darbo užsienyje" naujienlaiškiai iš EWC

Kas yra EWC naujienlaiškiai?

Kasdien iš daugelio pasaulio šalių gauname įvairiausių darbo pasiūlymų ir iš karto juos talpiname savo internetinėje svetainėje. Tačiau ne kiekvienas kasdien užeinate į mūsų svetainę, todėl nepastebite pasikeitusių darbo pozicijų ir taip praleidžiate galimybę įsidarbinti Jums patinkančiame darbe užsienyje. Todėl EWC reguliariai siunčia naujausių darbo pasiūlymų naujienlaiškius į norinčiųjų juos gauti elektroninius paštus. Registracija naujienlaiškiui gauti yra nemokama.

Kaip dažnai gausite naujienlaiškį?

Naujienlaiškius siunčiame, kai gauname pozicijų, kurioms reikalinga didesnė grupė žmonių arba gauname labiausiai tarp Jūsų paklausių darbų. Naujienlaiškius gausite ne dažniau nei 2 kartus per mėnesį.

Kaip užsisakyti ir atsisakyti naujienlaiškio?

Tai labai paprasta. Jei norite gauti naujienlaiškį, įveskite savo elektroninio pašto adresą į mūsų puslapio viršuje esančią skiltį “Naujienų registracija”. Norint atsisakyti naujienlaiškio Jums tereikia paspausti naujienlaiškio apačioje esantį „Safe unsubscribe“ mygruką arba parašyti mums laišką su žodžiu “Nebesiųsti”.

Ar saugu palikti savo elektroninio pašto adresą EWC?

Taip, tai yra visiškai saugu – Jūsų elektroninio pašto adresą naudosime tik siunčiant Jums naujienlaiškį. Jokiais kitais reklaminiais ir panašiais tikslais Jūsų elektroninio pašto adresas nebus naudojamas. Primename, kad bet kada galite atsisakyti naujienlaiškio prenumeratos ar paprašyti nebesiųsti Jums naujienlaiškio ir tuomet mes Jūsų adresą ištrinsime iš savo duomenų bazės.