Au-Pair programa JAV

Apie programą:

Programos dalyviai, gyvendami šeimose, prižiūri vaikus, atlieka lengvus namų ruošos darbus, lanko kalbos kursus bei turiningai leidžia laisvalaikį.

Reikalavimai:

  • Amžius- nuo 18 iki 26 metų*;
  • Netekėjusi / nevedęs;
  • Neteistas;
  • Turintis vaikų priežiūros patirties;
  • Turintis vairuotojo pažymėjimą ;
  • Baigęs vidurinę mokyklą;
  • Mokantis užsienio kalbą.
*Programoje gali dalyvauti ir vaikinai. Programos trukmė 12 mėn.

Programos trukmė:

12 mėn.

Programos kaina:

  • 20 LT - kalbos testas;
  • 200 USD- registracinis programos mokestis, mokamas iškart registruojantis į programą;
  • 500 USD- programos mokestis (registracinis mokestis neįskaičiuotas į programos mokestį).

Į kainą įskaičiuota:

  • registracinis mokestis;
  • dokumentų tvarkymas;
  • šeimos suradimas;
  • instruktažas, nuvykus į pasirinktą šalį.

Į kainą neįskaičiuota:

  • Lėktuvo bilietų kaina;
  • konsulinis mokestis JAV ambasadai (160$);
  • sveikatos draudimo išlaidos;**
  • SEVIS mokestis - 35 USD (mokamas SEVIS apatrnaujančiai organizacijai).
** daugeliu atvejų šeima padengia sveikatos draudimo ir/arba kelionės išlaidas.

Reikalingi dokumentai:

Jei norite dalyvauti šioje programoje, užpildykite dalyvio anketą ir programų koordinatoriai netrukus su jumis susisieks.

  • Laiškas šeimai (turinio reikalavimai: trumpas savęs ir savo šeimos pristatymas; motyvacija, kodėl norite dalyvauti programoje ir dirbti pasirinktą darbą; ypač svarbu paminėti, kokią turite darbo su vaikais patirtį; Jūsų pomėgiai; turi būti nurodytas vardas, pavardė, adresas ir dalyvio parašas);
  • anglų kalbos įvertinimas (laikomas pokalbis “Jaunimo ir studentų kultūrinių mainų” centre);
  • anketa (pildoma EWC biure);
  • 2 rekomendacijos iš šeimų, kuriose dalyvis prižiūrėjo vaikus (rekomendacijų negali rašyti šeimos nariai);
  • medicininė pažyma apie sveikatos būklę bei ŽIV testo rezultatai;
  • pažymėjimas, patvirtinantis, jog dalyvis (-ė) nėra teistas (-a) ir nepadarė kriminalinių nusikaltimų (pagal šeimos pageidavimus);
  • Paso kopija;
  • 4 pasines nuotraukos;
  • vairuotojo pažymėjimo kopija.