Atsiliepimai ir įspūdžiai

Laiškų kalba netaisyta.

Work and Travel UK

Laba diena,

vis norėjau jums pati parašyti, bet pamiršdavau, gerai, kad priminėt. Vasarą praėjo greitai ir pakankamai neįprastai, gerąja to žodžio prasme. Mane įdarbino, kaip ir buvome susitarę, bare, uniformą gavau iš savo vadybininko, dėl to problemų nebuvo (mano lagaminas buvo kažkur užstrigęs tarp Paryžiaus ir Edinburgo, tai savaitę buvau labai dėkinga personalui už tai, kad ir uniformą iškart gavau ir netgi avalynę). Iš tiesų, visas personalas pasirodo draugiškas, mane išvis supažindino su visais darbuotojais pirmą darbo dieną ir surengė mažą vakarėlį (paskui tokios 'prabangos' nemačiau, todėl supratau, kad jie tai organizuoja ne kiekvienam naujam darbuotojui).

Džiaugiuosi, kad dirbau būtent barmene, nors kartais ir teko dirbti be išeiginių ar turėjau tik vieną. Dar vienas dalykas, kuris man buvo ne ką mažiau svarbesnis - tai gamta ir kraštovaizdis. Iš tiesų, Isle of Skye - gražiausias kampelis pasaulyje, dar labiau tuo įsitikinau, kai sugrįžau namo, prie jau tokios įprastos gamtos ir aplinkos. Man tai daug ką reiškė, ir aš suradau galimybių pakeliauti ir pamatyti daug gražių vietovių, nors ir neturėjau daug laisvo laiko. Bet girdėjau, kad kitiems ten buvo nuobodu, tačiau tai jau priklauso nuo žmogaus.

Pinigų išleidau nedaug, nes ten kaip ir nėra kur juos leisti, tik autobuso bilietams, kurie kainavo daug. Po to jau kai pabaigiau darbą, praleidau keturias dienas Edinburge ir netgi nupirkau bilietą savo mamai ir sumokėjau už accommodation ten (o tai buvo rugpjūtis ir kainos ten buvo labai didelės), taigi užsidirbau pakankamai ir tai galėjau sau leisti.

Taigi, apskritai, man patiko, galbūt daugiau ir toje vietoje nedirbčiau, bet čia daugiausia ne dėl viešbučio vadovybės, o dėl mano asmeninių tikslų...

Ačiū už suteiktą pagalbą ir paramą! Linkiu gero darbo ir tikiuosi, kad šis aprašymas padės.

Pagarbiai


Aleksandra