Atsiliepimai ir įspūdžiai

Laiškų kalba netaisyta.

Au-pair UK

Laba diena,

Na manau nėra nieko nuostabesnio, kaip tokia programa Au-pair UK. Esu tikrai sužavėta ir džiaugiuosi, kad pavyko ja pasinaudoti. Kad verta, tai net nekyla klausymų: tai tiesiog naudinga visiems, net tiems, kurie bus būsimi dvyliktokai - juk tokia praktika per vasarą ir ne tik yra labai naudinga norint išmokti anglų kalba.

Šeimos, pas kurias gyvenama, tavimi rūpinasi ir stengiasi, kad tau nieko netrūktų. Gyvenau indų šeimoje ir tikrai likau sužavėta, dar dabar palaikome ryšius ir džiaugiuosi, kad pakliuvo būtent tokia šeima. Jie nuostabūs. Jeigu leistu galimybės ir nereikėtu studijuoti, arba būtu galimybė gyventi, dirbti ir mokytis ten kur jie gyvena, tikrai pasilikčiau toje šeimoje visam laikui. Liūdna, kai pagalvoju, kad aš jau ne be ten.

Žmonės, kurie ieško auklių yra tikrai labai rūpestingi, supratingi ir malonūs. O vargų, kaip ir nematyti. Galiausiai praplėti akyratį, tai tikrai labai puiku.

Dėl anglų kalbos žinių, tai šeima, su kuria gyvenate, suranda mokyklą, kurioje mokotės anglų kalbos, o ten taip pat dirba labai malonūs ir supratingi žmonės, sugebantys padėti.

Galėčiau pasakoti ir pasakoti, nepaisant to kas buvo ir nelabai malonu, tai tik smulkmenos iš kurių tikrai nesudėsi didelės problemos. Mielai tai pakartočiau.

Pagarbiai,


Irma